Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αθλητης

Ένα "ατύχημα" κατά τη διάρκεια της κούρσας των 400μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 ήταν η αιτία για να τερματίσει τελευταίος ο Ιταλός Αλμπέρτο Νονίνο. Ενώ βρισκόταν στα μέσα της διαδρομής, αποκαλύφθηκαν τα γεννητικά του όργανα.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Ιταλός δρομέας Αλμπέρτο Νονίνο, ο οποίος εξαιτίας ενός ατυχήματος τερμάτισε στην τελευταία θέση στα 400μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20.

Ενώ ο 18χρονος Ιταλός βρισκόταν στα μέσα της διαδρομής, τα γεννητικά του όργανα "βγήκαν" έξω από το σορτς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τρέξει όπως πρέπει. Με τα χέρια του ο αθλητής προσπαθούσε να καλύψει το συμβάν και να χάνει πολύτιμο χρόνο.

Αποτέλεσμα ήταν να τερματίσει τελευταίος με χρόνο 51,57 δευτερόλεπτα.

"Ξέρω ότι ήταν ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω τις αντιδράσεις και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους των διάφορων ιστοσελίδων.

Τώρα προσπαθώ να γελάσω και να το πάρω στην πλάκα, όμως μετά την κούρσα ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων για τους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα", δήλωσε μέσα από τα social media ο Νονίνο.

Πηγή: sports24.gr