Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα.

Η Βαυαρική ομάδα έκανε γνωστή τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού και μίλησε για προφορική συμφωνία με την ομάδα της Καταλονίας του Πολωνού σταρ μετά από οκτώ χρόνια στο γερμανικό σύλλογο.

Η ανάρτηση έγινε στα social media από την Μπάγερν και αναφέρει τα εξής:

«Συμφωνήσαμε για την αποδέσμευση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Γνωρίζουμε καλά ότι για τι πράγματα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ρόμπερτ, αλλά φανταστικοί παίκτες έχουν φύγει από την Μπάγερν στο
παρελθόν και, ακόμα και μετά από αυτό, η Μπάγερν δεν κατέρρευσε. Αντιθέτως, συνέχισε με ακόμα περισσότερες επιτυχίες», δήλωσε ο CEO των Βαυαρών, Όλιβερ Καν.

Το μέλος του συμβουλίου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς πρόσεθεσε: «Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει κάνει φανταστικά πράγματα για την Μπάγερν. Μιλήσαμε αρκετά με τους συναδέλφους στην Μπαρτσελόνα και διευκρινίσαμε τις λεπτομέρειες. Είπαμε αντίο το πρωί. Μετά το ταξίδι μας στις ΗΠΑ, θα επιστρέψει άλλη μια φορά και θα πιούμε ένα καφέ. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη
νέα του ομάδα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι κατέγραψε 253 συμμετοχές με τους Βαυαρούς σημειώνοντας 238 γκολ, ενώ με την Εθνική Πολωνίας μετράει 132 συμμετοχές και 76 τέρματα.

 

Οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν τη συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Πολωνού σταρ, λίγη ώρα μετά τη σχετική ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου.
Όπως αναφέρει η Μπαρτσελόνα, το επόμενο βήμα είναι τα ιατρικά τεστ, μετά από τα οποία θα πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.