Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μπαλα

Ο σύλλογος του παίκτη της Premier League που συνελήφθη ως ύποπτος βιασμού γνωστοποίησε ότι συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις με την ομάδα.

Ο σύλλογος της Premier League στον οποίο ανήκει ο παίκτης που συνελήφθη δύο φορές για αδικήματα σεξουαλικής φύσεις εκπληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις του στην ομάδα, όπως επιβεβαίωσε η ίδια στο Athletic.

"Επιβεβαιώνουμε ότι ο παίκτης αρνείται τις κατηγορίες και βρίσκεται εκτός κρατητηρίου με εγγύηση, περιμένοντας το αποτέλεσμα των ερευνών. Δεν υπάρχουν διώξεις εις βάρος του και ο παίκης μπορεί να εκπληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, μεταξύ των οποίων και τα ταξίδια που επιτρέπεται να κάνει. Λαμβάνουμε τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις μας σοβαρά και ακολουθούμε όλες τις πολιτικές ασφάλειας. Θα διατηρήσουμε το ζήτημα υπό στενή εξέταση και θα αναθεωρήσουμε αν αλλάξουν οι περιστάσεις", ανέφερε ο σύλλογος στο αμερικανικό ΜΜΕ.

Ο εν λόγω παίκτης, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη ωστόσο έχει ανακοινωθεί ότι πλησιάζει τα 30 και το χειμώνα αναμενόταν να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, συνελήφθη στις αρχές του μήνα ως ύποπτος βιασμού και στη συνέχεια τέθηκε αντιμέτωπος και με νέες κατηγορίες, για δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε διαφορετική γυναίκα.

Πηγή: sports24.gr