Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ροναλντο μαγκουαιρ

Ο Ρίο Φέρντιναντ τόνισε πως είναι απόλυτα λογικό ο Κριστιάνο Ρονάλντο να θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας πως ο Πορτογάλος δεν γνωρίζει καν τον ύμνο του Europa League, όπου θα αγωνιστεί η ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ για τέταρτη διαδοχική ημέρα απουσίασε από την προπόνηση της ομάδας

Ο Πορτογάλος εμφανίζεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους κόκκινους διαβόλους, με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Ρίο Φέρντιναντ, να τον στηρίζει, τονίζοντας πως είναι αδύνατον να θέλει να μείνει σε μία ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό.

Μιλώντας στο κανάλι του FIVE στο YouTube δήλωσε: "Φυσικά και δεν είναι χαρούμενος. Μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν καταλαβαίνω πώς είναι τόσο μεγάλη ιστορία το ότι ο Ρονάλντο δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορεί να είναι. Ούτε εγώ θα ήμουν.

Όποιος θέλει να κερδίζει αγώνες ή τρόπαια, όποιος έχει συνηθίσει να κερδίζει και να αγωνίζεται κάθε χρόνο στην κορυφή του πίνακα για τα μεγαλύτερα έπαθλα, και ξαφνικά δεν είναι - και δεν προκρίνεται καν για το Champions League - δεν μπορεί να κάθεται εδώ και να περιμένει να είναι χαρούμενοι.

Δεν είναι ευχαριστημένος που χάνει το Champions League, δεν ξέρει καν ποιος είναι ο ύμνος του Europa League".

Πηγή: sports24.gr