Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λασο

Ο επικεφαλής καρδιολόγος του νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε ο Πάμπλο Λάσο υποστήριξε πως η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση, διαβεβαιώνοντας πως μπορεί να ασκήσει κανονικά τα προπονητικά του καθήκοντα, με τη MARCA να αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέλυσε δύο ώρες μετά την έγκριση του γιατρού για επιστροφή στον πάγκο.


Στην αποκάλυψη πως ο Πάμπλο Λάσο πήρε το "πράσινο φως" από τους γιατρούς για να επιστρέψει στα καθήκοντά του μόλις δύο ώρες πριν από την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε η MARCA, το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου. Ο 54χρονος τεχνικός βρέθηκε στο νοσοκομείο που είχε νοσηλευθεί πριν από ένα μήνα μετά από το έμφραγμα που υπέστη, κάνοντας ένα προκαθορισμένο έλεγχο για να διαπιστώσει πώς εξελίσσεται η υγεία του.

Ο διευθυντής της καρδιολογικής μονάδας του "Sanitas La Moraleja", που παρακολούθησε τον Πάμπλο Λάσο από την πρώτη μέρα έδωσε τη συγκατάθεσή του προκειμένου ο 54χρονος τεχνικός να επιστρέψει στους πάγκους, όπως αναφέρει η MARCA.

"Είναι σε άριστη κατάσταση να προπονήσει επαγγελματική ομάδα από εδώ και πέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά. Μια διάγνωση που στήριξε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ο καρδιοχειρουργός που έκανε την επέμβαση στον Πάμπλο Λάσο.


Αποτελεί πάντως έκπληξη πώς η Ρεάλ Μαδρίτης, που γνώριζε για την εξέταση του Πάμπλο Λάσο, δεν περίμενε να πάρει την άποψη του γιατρού που τον είδε και γνώριζε καλύτερα για το πρόβλημα στην καρδιά -ένα γεγονός που ενισχύει την γενικότερη πεποίθηση που υπάρχει στην Ισπανία πως ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ έψαχνε απλά μια αφορμή για να τον απολύσει.

Βλέπετε, η μόνη διάγνωση που έλαβε υπόψιν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή δύο μέρες μετά το έμφραγμα, αφού εδώ κι ένα μήνα ουδείς άλλος προχώρησε στον παραμικρό καρδιολογικό έλεγχο στον 54χρον τεχνικό.

πηγή: sport24.gr