Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 για τα θέματα προγραμματισμού στην ΑΕΛ.

Για τα μεταγραφικά: «Οι διεργασίες είναι καθημερινές. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη στελέχωση του ρόστερ. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 18 Ιουλίου και θέλουμε μέχρι εκείνη τη μέρα να κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Είναι περίοδος που πρέπει να δουλεύουμε αθόρυβα. Ξέρουμε πολύ καλά τη σημαντικότητα της νέας σεζόν. Πιθανότατα θα έχουμε ανακοινώσεις και αυτή τη βδομάδα. Οι περισσότερες ανακοινώσεις, όμως θα γίνουν τη βδομάδα της έναρξης της προετοιμασίας. Τα πράγματα φέτος θα είναι διαφορετικά και πολύ καλύτερα σε σχέση με την περσινή περίοδο».


Για τον Μέγερι: «Είναι μια δύσκολη περίοδος και δεν μπορούμε να τα λέμε όλα. Το είπα ξανά, οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, έχουν ήδη ενημερωθεί. Με τον Μέγιερι δεν έχει μιλήσει κανένας μαζί του, άρα θα είναι κανονικά στην προετοιμασία. Από τη στιγμή που έφυγε ο Κεραυνός, ψάχνουμε για τερματοφύλακα. Είτε από την Κύπρο, είτε από το εξωτερικό».

Για τον Μούριελ: «Είμαστε σε επικοινωνία και έχουμε επαφές με τερματοφύλακες. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Για τον Έουλερ: «Τα δεδομένα είναι γνωστά εδώ και πολλές μέρες. Το συμβόλαιο του έληξε τον Μάιο. Οι Σίλας και Μπεμπέ, συζήτησαν με τον ποδοσφαιριστή και του εξέφρασαν το ενδιαφέρον για να μείνει στην ομάδα. Για τη θέση αυτή εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Δεν μπορώ να κλείσω την περίπτωση και κρατάμε τη θέση ανοικτή. Εξετάζονται και άλλες λύσεις. Τα δεδομένα που βάλαμε στο τραπέζι δεν υφίστανται πλέον».