Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΙ

Θετικό είναι το πρόσημο από τα τρία φιλικά που έδωσε η Προεθνική ομάδα Ανδρών στο Ισραήλ το τριήμερο 30 Ιουνίου -02 Ιουλίου 2022. Η Εθνική προετοιμάζεται ενόψει των αγώνων του Eurovolley 2023 όπου θα αντιμετωπίσει τις Κροατία, Ελλάδα και Πορτογαλία μεταξύ 06-20 Αυγούστου 2022.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Ζαλμάς στα τρία τεστ έβγαλε τα συμπεράσματά του και είδε την ομάδα του παιχνίδι με παιχνίδι να είναι καλύτερη. Σε όλα τα φιλικά η ομάδα αγωνίστηκε τέσσερα τεστ κατόπιν συνεννόησης των δυο τεχνικών.

Ο νεαρός διεθνής ακραίος Κανάρης Μιχαήλ μιλώτας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε πολύ επιτυχημένα τα τεστ στο Ισραήλ λέγοντας ότι βοήθησαν την ομάδα. Ο Κανάρης ανέφερε ότι «παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και ευελπιστούμε η δουλειά να βγει στα επίσημα».

Η ομάδα θα συνεχίσει με προπονήσεις στο Στάδιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ», ενώ πριν από την αναχώρηση για την Κροατία ενόψει της πρεμιέρας με την Ουγγαρία ενδέχεται να γίνει ένα φιλικό στην Ουγγαρία με την Εθνική της χώρας,.

Στο Ισραήλ βρέθηκαν οι: Άγγελος Αλεξίου, Αντώνης Μαυρομμάτης (Ομόνοια), Λευτέρης Ιωάννου, Σωτήρης Σιαπάνης, Μάριος Νικολάου (Νέα Σαλαμίνα), Οδυσσέας Σαββίδης (Παφιακός), Κωνσταντίνος Σκορδής, Μάριος Στρουγκάρεβιτς (ΑΠΟΕΛ), Δημήτρης Καρκίδης, Κανάρης Μιχαήλ (Φοίνικας Πύλας), Κανάρης Πάπας (Ε.Ν.Π.), Ανδρέας Χριστοφόρου (Ανόρθωσις), Στέφανος Χαριδήμου (Εθνικός Λατσιών).

Νέα διάκριση: Στους Κοινοπολιτειακούς Beach Volley ορισμένος από την FIVB o διεθνής διαιτητής Σέργης Σεργίου

Σφύριξε σε 869 διεθνή παιχνίδια με σπουδαίες βαθμολογίες

‘Άλλη μια σπουδαία διάκριση για το διεθνή διαιτητή  beach volley Σέργη Σεργίου. Ο διαιτητής με πολλές εμπειρίες και φοβερό παλμαρέ θα σφυρίξει και στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν μεταξύ 30 Ιουλίου – 07 Αυγούστου 2022 στο Birmingham της Αγγλίας. Ο Σεργίου που θα είναι ορισμένος από την FIVB θα βρεθεί στην Αγγλία από τις 26 Ιουλίου όπου θα προετοιμάζεται και για το var που θα εφαρμοστεί στους αγώνες.

Ο Σεργίου σφύριξε σε 23 διεθνή τουρνουά (13 world tour), 12 πανευρωπαϊκά (σύνολο 869 παιχνίδια) με με μ.ο. βαθμολογία 92  και η βαθμολογία των εξετάσεων στα τουρνουά 9.3.

Ο πολύπειρος διαιτητής σφύριξε στους Κοινοπολιτειακούς  της Λάρνακας το 2018, στη Σκωτία το 2021 και φέτος στο Birmingham. Ο κ. Σεργίου διαιτήτευσε σε αγώνες Μικρών Κρατών ( Κύπρος, Λιχτενστάιν, Σαν Μαρίνο, Μαυροβούνιο) και στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα που σφύριξε το 2018 τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

ΣΕΡΓΙΟΥ