Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Για τα θέματα του Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου  Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:


Για τις τελευταίες μεταγραφικές ανακοινώσεις: «Είναι μέρος του σχεδιασμού, καθρέφτης το γήπεδο. Επικεντρωνόμαστε τα πιο δύσκολα. Είναι δύσκολες περιπτώσεις, θα τις παλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Κύπρο και Ευρώπη».

Για τον Βα: «Μιλούσαμε εδώ και αρκετό καιρό με τον ποδοσφαιριστή. Ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα που θα τον διατηρούσε σε καλή φυσική κατάσταση. Όταν δεν αγωνίζεσαι είναι διαφορετικός ο ρυθμός, αλλά δεν ήταν σε απραξία».

Για τον Μπα: «Είναι ποδοσφαιριστής που παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό. Τον είδαν πάρα πολλά μάτια. Αυτή είναι η διαδικασία, πέραν από τον Κονναφή και τον προπονητή και μέλη του προπονητικού επιτελείου. Πάντα οι μεταγραφές εμπεριέχουν ρίσκο. Όσους χρυσοπληρώσαμε ουδέποτε επέστρεψαν στον Απόλλωνα αυτό που επένδυσε πάνω τους οικονομικά. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που έχουν φιλοδοξία να προαχθούν».

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Έχουμε βασικό κορμό και θα γίνουν 4-5 προσθήκες που θα είναι πολύ βοηθητικές για να είναι άκρως ανταγωνιστική η ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη».

Για τον Πεϊσότο: «Υπάρχει εκεί ο κέρβερος Γιοβάνοβιτς και ο κορυφαίος Κύπριος τερματοφύλακας ο Δημητρίου. Έρχεται να τους πλαισιώσει».

Για τις αποχωρήσεις: «Σε αυτά τα θέματα θα τηρούμε σιγή ιχθύος. Αφορά μόνο την ομάδα και τους τεχνικούς υπεύθυνους. Δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για αποδεσμεύσεις ή δανεισμούς, όταν ληφθούν θα προχωρούμε σε ανακοινώσεις».

Για τον Πέτρου: «Θα έρθει στις Πλάτρες και στην Αυστρία και αν πείσει τον κ. Νικολάου θα είναι ένας ακόμα τερματοφύλακας στο ρόστερ της ομάδας».

Για τον Σάσα: «Ακούσατε ποτέ να τοποθετηθούμε για τον Σάσα; Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Είπα στους συνάδελφους να βάζουν ό,τι γνωρίζουν. Εμείς ουδέποτε είπαμε ούτε για τον Κρέσπο, που πήγε στον ΑΠΟΕΛ χωρίς να ενδιαφερθούμε».

Για το κατά πόσον υπάρχει σκέψη για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας: «Έχουμε δύο ποδοσφαιριστές εκεί, Μαυρία και Φιλιώτη. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι προτεραιότητες. Σε μια μεταγραφική περίοδο τα πάντα είναι ρευστά».

Για τον Πίττα και την ανανέωση του συμβολαίου του: «Αναμένουμε να επιστρέψει για να μας πει πώς πέρασε στις διακοπές του».

Για το γήπεδο: «Προχωρά με τάχιστους ρυθμούς, παλεύουμε με τον χρόνο».