Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πογκμπα

O έγκριτος δημοσιογράφος Fabrizio Romano αναφέρεται στην επιστροφή του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους έπειτα από έξι χρόνια. Στέκεται δε στο γεγονός ότι πριν από 10 χρόνια η Μάντσεστερ άφησε ελεύθερο τον Πογκμπά, τον οποίο αγόρασε μετά από λίγα χρόνια για 100 εκατομμύρια και τώρα τον αφήνει ξανά ελεύθερο για να πάει δωρεάν και πάλι στην Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Ο Paul Pogba είναι έτοιμος να ενταχθεί στη Γιουβέντους σε δωρεάν μεταγραφή, καθώς επετεύχθη πλήρης συμφωνία! Image removed.

Image removed. Νέα συνάντηση σήμερα στο Μιλάνο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για όλες τις λεπτομέρειες, καθώς το οριστικό συμβόλαιο του Paul είναι πλέον έτοιμο να υπογραφεί.

Image removed. Ο Paul Pogba θα πετάξει στην Ιταλία στις αρχές Ιουλίου για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει όλα τα χαρτιά.

Image removed. Ο Pogba ήθελε μόνο τη Γιουβέντους καθώς η Man City προσπαθούσε να τον πείσει επίσης με τον Pep Guardiola να εμπλέκεται σε απευθείας κλήσεις, αλλά η καρδιά του Paul ήταν ήδη στημένη στη μετακόμισή του στη Γιουβέντους

Image removed. Τεράστιο deal για τη Γιουβέντους αφού υπέγραψε τον Paul σε δωρεάν μεταγραφή από τη Man United πριν 10 χρόνια, τον πούλησε στον ίδιο σύλλογο για 100 εκατομμύρια ευρώ και τώρα επιστρέφει ξανά σε δωρεάν μεταγραφή.»