Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μεντοσα

Η Ελλαδική ιστοσελίδα, transfergeeks.gr αναφέρεται στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Χαβιέ Μεντόσα, σημειώνοντας ότι η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών είναι κοντά στις 30 χιλιάδες ευρώ.

Αναλυτικά:

 

«Το συμβόλαιο του Μεντόσα λήγει με την ομάδα του Αγρινίου, η οποία έκανε την προσπάθειά της για να τον κρατήσει στο Αγρίνιο, αλλά οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ήταν αρκετά πιο υψηλές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα του Παναιτωλικού έκανε επίσημη προσέγγιση στην πλευρά του Μεντόσα, προσφέροντάς του συμβόλαιο με τις αποδοχές να κυμαίνονται περίπου στις 170 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν ικανοποίησε τον Αργεντίνο εξτρέμ.

Ο Αργεντίνος, έθεσε τις απαιτήσεις του στις 230 χιλιάδες ευρώ, ενώ η πρόταση του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται περίπου στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Να σημειωθεί πάντως, πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή δε μπήκε σε καμία διαδικασία πλειστηριασμού και σεβάστηκε την πρόταση του Παναιτωλικού ως είχε, απλά θα προτιμήσει (όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες) την πρόταση της κυπριακής ομάδας.»