Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σακιρα πικε

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο, αλλά η μετέπειτα πορεία τους συνεχίζει να απασχολεί και να “βγάζει” ειδήσεις.

Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια, λόγο… απιστίας του Καταλανού αμυντικού. Το πρώην ζευγάρι ζήτησε την κατανόηση όλων -σεβόμενοι τα παιδιά τους- ο Τύπος έχει καθημερινά δημοσιεύματα που τους αφορούν.

Σύμφωνα με την “dailymail.co.uk” ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες με άγνωστη ξανθιά σε event στην Στοκχόλμη και προσπάθησε να περάσει… απαρατήρητος στο πάρτι που ακολούθησε (φορώντας κουκούλα) αλλά δεν τα κατάφερε.

Αιτία, η άρνηση του να… δώσει χαρά σε ένα μικρό fan του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του αγγλικού Μέσου, ο Καταλανός αμυντικός αρνήθηκε να χαιρετήσει τον συγκεκριμένο νεαρό θαυμαστή του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του παιδιού.

Η Κατρίν Ζιμιμιέρσκα, ιδιοκτήτρια ρεστοράν στην Σουηδία και γνωστή blogger στην Σουηδία, ενοχλήθηκε με τον παίκτη και αποφάσισε να πάρει… εκδίκηση, τραβώντας μια φωτογραφία και ποστάροντας την στα social media.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στην φωτογραφία, αλλά προχώρησε και σε ένα “αιχμηρό” σχόλιο, ταγκάροντας τον: «Άκουσέ με, είσαι χαμένος @3gerardpique. Πιθανότατα τα περισσότερα κορίτσια σε αυτό το πάρτι θέλουν να σε…. Σε βλέπω και αμέσως σκέφτομαι τον γιο μου. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σου. Σου ζήτησα να πεις ένα γεια στον γιο μου. Είπες «όχι». Γιατί, τι είσαι; Ένας τύπος που ντριπλάρει με την μπάλα; Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που με θλίβει είναι ότι η φήμη έχει μπει στο μυαλό σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι απλά ένας τύπος που παίζει μπάλα. Αλλά ξέρει ότι το κάρμα ένα πουτ… και θα σε χτυπήσει στα … σου». ανέφερε.

Φυσικά, η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral, με τα Μέσα από την Ισπανία να προσπαθούν να βρουν την… ταυτότητα της συνοδού του Πικέ.

πικε γκομενα

Πηγή: newsit.gr