Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙΤΣ

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. 
 

Οπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1 αυξάνονται οι απόψεις εντός της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ, που συμφωνούν ότι θα πρέπει να γίνει άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. 
Η Ομοσπονδία θα δει θέμα Κωστένογλου αυτήν την εβδομάδα και πλέον διαμορφώνεται κλίμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του, λίγους μήνες πριν την ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας μας στους πρόσφατους αγώνες έχουν επιβαρύνει το κλίμα και αν και όλα θα τεθούν στο τραπέζι, η κατάσταση είναι σχεδόν μη αναστρέψιμη.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα για τον Μίλοραντ Μάζιτς.

Είναι δεδομένη η πρόθεση της ΚΟΠ για την παραμονή του ενώ θετικός παρουσιάζεται όπως πληροφορούμαστε και ο ίδιος. Εκτός απροόπτου ο Σέρβος επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας θα παραμείνει στη θέση του και στην επόμενη περίοδο. 

Η ΚΟΠ δεν προτίθεται να εξετάσει αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Cyta, κάτι που είχε διευκρινιστεί άλλωστε και σε πρόσφατη συνάντηση προέδρων με την ηγεσία της Ομοσπονδίας. 6 ομάδες θα απαρτίζουν τον πρώτο όμιλο και οκτώ τον δεύτερο όπως προέβλεπε η αρχική απόφαση.