Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαρσελο

Έτοιμη για την μεγάλη μεταγραφή αφού θέλει να πάρει τον Μαρσέλο που αποχώρησε από την Ρεάλ! 

 

Η Μίλαν κατέθεσε πρόταση στον Μαρσέλο, σύμφωνα με την AS, προσφέροντας στον πρώην αμυντικό της Ρεάλ συμβόλαιο με απολαβές 3 εκατ. ευρώ ετησίως, τα μισά δηλαδή από ό,τι έπαιρνε στη Μαδρίτη.

Μετά το "αντίο" στη Ρεάλ και αφού έκλεισε και επίσημα ένας μεγάλος κύκλος στη Μαδρίτη, πλέον ο Μαρσέλο είναι ελεύθερος και αναζητά, χωρίς βιασύνη, τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Για 15 χρόνια αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Όπως είναι λογικό, ακόμα και στα 34 του, παραμένει ένας πολύ ελκυστικός στόχος για μεγάλες ομάδες.

Σύμφωνα μάλιστα με την AS, η Μίλαν είναι μία από αυτές. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι "ροσονέρι" έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Βραζιλιάνο διεθνή, προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό φαίνεται πως δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Μαρσέλο, ο οποίος στη Ρεάλ λάμβανε τα διπλάσια, δηλαδή 6 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, οι "μερένγκες" θα επιμείνουν και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν με βελτιωμένη προσφορά.

 

Πηγή: sports24.gr