Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Αποφασισμένη είναι η Αστυνομία, να ξετυλίξει το κουβάρι, και να εντοπίσει την ομάδα των νεαρών με τις κουκούλες, οι οποίοι έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στον Ύψωνα, τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου, αφού προηγουμένως σκόρπισαν τον τρόμο στους περαστικούς.

Ειδική ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού έχει στα χέρια της τεκμήρια και μαρτυρίες που φαίνεται ότι «καίνε» συγκεκριμένα πρόσωπα.

Την ίδια ώρα ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχε ο ΑΝΤ1, χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ότι δεν ήταν τυχαία τα γεγονότα που σημειώθηκαν αλλα οργανωμένη προσχεδιασμένη επιθεση εναντίον της Αστυνομίας.

Περίπου εκατό κουκουλοφόροι είχαν στήσει την ενέδρα τους σε σημείο του δρόμου Ύψωνα - Ερήμης, όπου νωρίτερα έριχναν κροτίδες σε διερχόμενους οδηγούς.

Μόλις έφτασαν τα μέλη της Αστυνομίας δέχθηκαν επίθεση με κροτίδες και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, από τις οποίες προκλήθηκε φωτιά σε ένα υπηρεσιακό όχημα το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστησαν άλλα τρία αστυνομικά οχήματα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης 22χρονου σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Υψωνα.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που προκλήθηκαν τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου στο Κίτι, η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα, στη βάση δικαστικών ενταλμάτων, τέσσερα αγόρια ηλικίας από δεκατεσσάρων μέχρι δεκαέξι χρόνων.

Εναντίον τους διερευνά τα αδικήματα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της πρόκλησης ανησυχίας, της παράνομης συνάθροισης, της οχλαγωγίας, καθώς και της κλοπής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.