Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Ευτύχιος Χαρίτου 30 ετών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου που συνέβη λίγο πριν της 20.00 το βράδι χθες (05/05) Κυριακή του Πάσχα στο Καλό Χωριό Λεμεσού.

Σημειώνεται πως ο άτυχος 30χρονος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, φορούσε το προστατευτικό κράνος και πλήρη στολή μοτοσικλέτας συγκρούστηκε βίαια και μετωπικά με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, έχοντας ως οδηγό 44χρονη γυναίκα και συνοδηγό 53χρονη.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Οι επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου, 33χρονος και 31χρονος, που συγκρούστηκαν στο πίσω μέρος του οχήματος της 44χρονης, δεν τραυματίστηκαν.

Στους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων διενεργήθηκαν εξετάσεις αλκοτέστ με την ένδειξη όσο αφορά στην 44χρονη να είναι 5μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ όσο αφορά στον 33χρονο η ένδειξη ήταν μηδενική.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

1
1
1